Spring naar het artikel

Soa-poli beperkt open

Soa poli beperkt geopend

De soa poli's in Rotterdam en Dordrecht zijn op dit moment beperkt geopend: er zijn minder spreekuurplekken dan normaal. Het Testlab Rotterdam is gesloten.

Je kunt alleen een afspraak maken voor het soa-spreekuur als je gewaarschuwd bent voor een soa of als je klachten heeft die wijzen op een soa. We volgen hierbij landelijke criteria.

Voor spoedvragen (zoals over PEP) blijven wij ook bereikbaar. Heb je een ongewenste seksuele ervaring meegemaakt, zoals een aanranding of verkrachting? Neem dan contact op met het Centrum Seksueel Geweld.

Heb je een afspraak?

De komende tijd zal er eerst een telefonische afspraak plaatsvinden. Daarna zal er, indien nodig, een afspraak bij de GGD plaatsvinden. Als u een afspraak bij de GGD Rotterdam-Rijnmond heeft, houd dan rekening met de huisregels voor een bezoek.

Let op! Heb je klachten die bij het coronavirus passen, zoals (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan contact op met de poli om je afspraak te verzetten.

Soa-test nodig?
Wil je een soa-test, maar kun je niet bij ons terecht? Ga dan naar de huisarts, of kijk op Soapoli-Online voor een betrouwbare thuistest. Op de website van Soa Aids Nederland vind je meer informatie over aanbieders van thuistesten.