Spring naar het artikel

Ondersteuning

Wij bieden aan zorg-professionals de volgende ondersteuning op het gebied van soa en seksualiteit:

Ondersteuning bij partnerwaarschuwing

Bent u een zorgprofessional die een patiënt heeft behandeld voor een soa en heeft u ondersteuning nodig bij partnerwaarschuwing? U kunt hiervoor contact opnemen met de soa poli. Bel 010 - 443 8021 en vraag naar een verpleegkundige van de soa poli. GGD Hollands Midden. Huisartsen in de regio GGD Hollands Midden kunnen contact met ons opnemen via nummer 088 - 308 34 00.

Wist u dat huisartsen gebruik maken van de website partnerwaarschuwing.nl? Hiermee kan een patiënt zijn sekspartners anoniem waarschuwen. Kijk voor meer informatie op partnerwaarschuwing.nl.

Informatie over het opzetten soa-spreekuur binnen de huisartsenpraktijk

Wilt u in uw huisartspraktijken een soa-spreekuur opzetten? Het landelijk netwerk NVDA-Expertgroep Seks-Soa kan u hierbij op weg helpen.

Advies over onrust bij hiv binnen zorginstellingen of organisaties

Is er binnen uw zorg- of onderwijsinstelling onrust over hiv, bijvoorbeeld omdat een cliënt of leerling hiv heeft? Dan kan de soa poli u ondersteunen in het wegnemen van de onrust. Een medewerker van de soa poli kan voorlichting komen geven over hiv en aids en vragen van betrokkenen beantwoorden. Huisartsen in de regio Rotterdam-Rijnmond kunnen contact met ons opnemen via nummer 010 - 443 8021. Huisartsen in de regio GGD Hollands Midden kunnen contact met ons opnemen via nummer 088 - 308 34 00.