Spring naar het artikel

Verdien je geld met seks?

Bekijk onze tips voor veilig werken

Laat je testen!

Verdien je geld met seks? Dan is het goed om je twee keer per jaar te laten testen op seksueel overdraagbare aandoeningen (soa). Dit kan gratis en anoniem bij de soa poli. Je kunt je ook laten testen bij je huisarts.

Hepatitis B vaccinatie

Je kunt je bij de soa poli ook gratis en anoniem laten vaccineren tegen hepatitis B. Dit is een virus dat ernstige leverinfecties kan veroorzaken. Door vaccinatie bescherm je jezelf levenslang tegen hepatitis B.

Je krijgt in totaal drie injecties, verdeeld over een periode van zes maanden.

Ondersteuning sekswerkers regio Rotterdam-Rijnmond

Door2Door is het informatie- en dienstencentrum voor sekswerkers die werken of wonen in regio Rotterdam. Je kunt er terecht voor informatie over sekswerk, verschillende spreekuren en workshops. Ook kun je terecht bij een vertrouwenspersoon.

Voor vragen over huisvesting, schulden, uitkering, juridische of persoonlijke problemen kunt je terecht bij PMW Humanitas

Ondersteuning sekswerkers regio Hollands Midden

SHOP is het expertisecentrum op het gebied van hulp- en dienstverlening aan sekswerkers en slachtoffers mensenhandel. Bij SHOP kun je terecht voor informatie, advies, praktische en psychosociale hulp.

Meer informatie?

Op de website prostitutie.nl vind je informatie voor vrouwen en mannen die als sekswerker werken. Hier vind je informatie over soa’s, veilige seks en allerlei andere zaken waar sekswerkers in hun werk mee te maken kunnen krijgen.